+36 26 525 151

Termékeink

Newave Slide PowervarioNewave Slide ConceptNewave Slide DpaupscleriNewave Slide DpaupsclstNewave Slide PowerscaleNewave Slide PowervalueNewave Slide Powervave 33
1T2G5784

Tudja, hogyan csökkentheti áramszámláit, spórolhat 50% helyet, és valósíthatja meg a 99,999999%-os rendelkezésre állást egy időben?


1T2G4093

Az "egyedülálló koncepció", magában foglalja az UPS-t, akkumulátort, kommunikációt, bármely ipari, telekommunikációs, és egyéb területen használt 19"-os rackbe integrálható.


Bg Gallery 1 110 4090

A DPA UPScale ST kompakt és sokoldalú, magában foglalja a szekrényt, UPS-t, akkumulátorokat, és a kommunikációt, szabványos áramellátási védelmet igénylő alkalmazásokhoz.


A 1T2G0082 Custom

Maximalizálja üzemkészségét e közepes méretű, 3 fázisú UPS rendszeren keresztül, amely kimagasló védelmet nyújt napjaink egyre növekvő teljesítményű szerverszobáinak, adatközpontjainak.


Value3

Kompakt védelem a tápegységnek, amely kiegyensúlyozott kombinációja a páratlan megbízhatóságnak, kitűnő elektromos teljesítménynek, a kivételesen kompakt méretnek, és a kiemelkedő költségtakarékosságnak, mindez egy vonzó keretbe helyezve.


Powervario

Intelligens, online szünetmentes áramellátó berendezés (UPS), olyan feladatokhoz, melyek magas szintű üzembiztosságot, és teljesítményt igényelnek.


1T2G5527

Uralja energia kihívásait ezzel a kettős konverziós UPS berendezéssel, amely tiszta, szünetmentes áramellátást biztosítva, látja el önt igényeinek megfelelő teljesítménnyel.


Általánosságban a DPA technológiáról

A moduláris UPS rendszer párhuzamos felépítésű áramköri és vezérlési kialakítása önmagában még nem garantálja a kritikus fogyasztók maximális védelmi szintjét. A moduláris rendszerek megbízhatóságát ezen felül alapvetően befolyásolja a párhuzamos felépítés tervezése, kialakítása és az egyes modulok saját "intelligenciája".

A decentralizált párhuzamos áramköri felépítésű rendszereknél (DPA) - eltérően a központi egységet is tartalmazó, nem párhuzamos áramköri felépítésű rendszerektől (CPA) – egyrendbeli, bármilyen típusú hiba nem okozhat rendszerhibát azaz fogyasztói táplálási zavart. Következtetésképpen az ilyen felépítésű rendszerek biztosítják a legnagyobb rendelkezésre állást.

Az egy fiókszerű egységben kialakított Newave DPA modulok tartalmazzák az egyedi, on-line UPS berendezés összes szükséges hardver és szoftver egységét. A közös használatú áramköri és vezérlési egységek kiküszöbölése biztosítja a rendszer egy db modulhibára érzéketlen működését. A DPA modulok mindegyikében üzemi szempontból megosztott CPU egység, megosztott vezérlő/kijelző egység és megosztott bypass egység is található. A modulokhoz önálló akkumulátor egységek csatlakoznak (önálló töltéssel és hibaellenőrzési funkcióval) biztosítva ezzel a párhuzamos rendszer teljes körű és valóságos redundanciáját. (Takarékossági szempontból a közös telepes kialakítás is lehetséges.)